Toyota dodijelila priznanje "Europska nagrada za zadovoljstvo kupaca"

TOYOTA Motor Europe je na konferenciji za europske ovlaštene Toyota partnere održanoj u Londonu, objavio dobitnike nagrada kojima se ocjenjuje zadovoljstvo kupaca - Toyota Ichiban European Customer Satisfaction Awards za 2008. godinu.

Iz Hrvatske je tvrtki Futura auto d.o.o. iz Varaždina, uručeno priznanje za potpuno zadovoljstvo kupaca uzevši u obzir i prodaju i postprodajno poslovanje. Ovlaštenim Toyota partnerima iz preko 23 zemlje dodijeljeno je ukupno 35 nagrada kao priznanje za izvanredan doprinos koji ostvaruju za Toyotinu razvojnu strategiju u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo 2.500 ovlaštenih Toyota partnera širom Europe je bilo ocjenjeno prema rezultatima godišnje ankete i istraživanja koje se provodi o zadovoljstvu kupaca, a koje je prvi put tvrtka Toyota Motor Europe provela prije dvije godine. Pobjednici su izabrani za svoj izvanredan uspjeh ostvaren u području prodaje i pruženih usluga. Osim općenite brige za kupce, kriteriji uspješnosti su uključili i nekoliko drugih procesa, od dobrodošlice pružene pri dolasku u izložbeni salon do predaje vozila te postupanja sa zakazanim sastancima i praćenje razvoja nakon što su održani.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara