Turirao tuđi Lamborghini i zapalio ga

Turirao tuđi Lamborghini i zapalio ga

 Screenshot: YouTube, Instagram

DONOSIMO još jedan primjer gdje se zaposlenici u uslužnoj djelatnosti nerijetko neodgovorno ponašaju prema imovini svojih gostiju. 
 
Prema izvorima na društvenim mrežama radi se o događaju koji se 29. 12. zbio u Miamiju. Zaposlenik restorana uzeo je ključeve Lamborghinija jednog od gostiju i odlučio malo isprobati sportski automobil. Međutim, on nije mislio na vožnju već se odlučio na turiranje V12 mrcine iz Lamborghinijevog bolida. Oni koji misle da je frajerski što Aventador "pljuje" vatru iz auspuha morali bi znati da to rade u vožnji, a ne dok auto stoji. 
 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guy revving his lambo like an idiot and it catches fire on Lincoln rd. Be safe out there the Bros are in town. 😜 #longhairdontcare #lamborghini #fire #lincolnroad #miamiheat #miami #bro #dude #fuckinguy

Fotografiju objavljuje tony merenda (@tmerenda)

 
Besmisleno silovanje automobila završilo je požarom na automobilu, ogromnom sramotom i vjerojatno otkazom za neodgovornog zaposlenika, te pozamašnom štetom za vlasnika skupocjenog automobila. Vlasnika bi snimka mogla posebno razljutiti jer se zaposlenik, nakon što se skupila masa znatiželjnika sa mobitelima, prvo presvukao, a zatim pokušao sanirati situaciju.  

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara