Tvrtka Citroën Hrvatska treću godinu zaredom potvrdila certifikat ISO 9001

CITROËN Hrvatska je prva tvrtka iz automobilskog sektora u Hrvatskoj koja je svoj sustav upravljanja kvalitetom certificirala sukladno zahtjevima norme ISO 9001: verzija 2000.

Uz vrhunsku tehnologiju i kvalitetno izrađena vozila, pružanje kvalitetnih usluga krajnjim kupcima je budućnost automobilske industrije. Upravo je ova temeljna pretpostavka razlog zašto Citroen na svim razinama od početka proizvodnje do isporuke, te održavanja vozila krajnjeg kupca zastupa politiku kvalitete. Razvoj i kontinuirano poboljšanje kvalitete su dakle vitalni potezi u osiguravanju krajnjih kupaca i Citroenove  distributerske mreže.

U lancu osiguranja kvalitete, tvrtka Citroën Hrvatska pokrenula je prošle godine i postupak certifikacije ovlaštenih distributera vozila Citroën, a koji ima za cilj certificirati kompletnu ovlaštenu mrežu Citroëna u Hrvatskoj do kraja 2003. godine.

Do sada je ukupno certificirano 17 distributera, uključujući i četiri ovlaštena distributera vozila Citroën koja su certificirana tijekom rujna i listopada ove godine: MTA Thomas (Zadar), Cib Commerce (Buzet), Mustač Commerce (Virovitica) i Basic (Šibenik).

Certifikaciju Citroëna i svih ovlaštenih distributera vozila Citroën izvršilo je poduzeće DET NORSKE VERITAS (DNV).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara