VIDEO Hondom nabio motocikl i nastavio voziti. Što se dogodilo?

VIDEO Hondom nabio motocikl i nastavio voziti. Što se dogodilo?
Screenshot: Youtube

SNIMKA jureće Honde s neobičnim "privjeskom" je izazvala neviđen interes. 

Bizarna snimka prikazuje Hondin monovolumen, model Odyssey koji vozi autocestom s motociklom zakačenim pod prednji kraj vozila. I dok frcaju iskre, vozač jedne Honde ni ne pomišlja stati, dok se onom drugom izgubio svaki trag.

Nakon objave videa o ovoj bizarnoj nesreći raspisali su se brojni mediji. Oni su doznali kako je za upravljačem Hondinog automobila bio 25-godišnji George Valentin. On je na autocesti naletio na motocikl Honda CBR600RR pri brzini većoj od 110 km/h i nastavio voziti kao da se ništa nije dogodilo. 

Pronađen je i vozač motocikla, Chain Arunritthirot, koji je za KCAL9 izjavio kako nije ozbiljno ozlijeđen, ali misli da ga je vozač namjerno udario automobilom. U trenutku udarca vozio je oko 100 km/h, a nakon udarca odletio je u zrak i sletio navodno pedesetak metara dalje. Motocikl je pak ostao zakačen za vozilo.

Valentin je nastavio voziti što je ocijenjeno bijegom s mjesta nesreće. Autor videa locirao ga je nešto kasnije, nakon što je Hondom udario u ogradu, a ostatak motocikla završio nedaleko u travi. Valentin je ostavio auto i pobjegao, a policija ga je pronašla koji sat kasnije i lišila slobode. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara