VIDEO Poznati reper zakucao Ferrari u simbol Londona

VIDEO Poznati reper zakucao Ferrari u simbol Londona
Screenshot: Youtube

SKUPOCJENI Ferrarijev bolid stopio se s jednim od najpoznatijih simbola Londona. 

London kao centar moći i bogatstva nosi titulu metropole s najegzotičnijim voznim parkom. Tijekom karantene ulice su opustjele, a neki su situaciju iskoristili napravivši od Londona poligon za obaranje brzina. 

Među posljednjima se uključio i poznati britanski reper Swarmz koji nije mogao odoljeti da se ne provoza u svom Ferrariju. A s obzirom na to da je u pitanju 488 GTB, djelomično ga možemo razumjeti. Međutim, umjesto da ode na stazu, on je odlučio rolati londonski asfalt. Kontrolu je izgubio kod Westminstera, a potom je skončao u crvenom Double Deckeru. Prednji kraj je dobrano razvaljen, a uključili su se i zračni jastuci. Sve u svemu, iako je motor ostao čitav, realno je očekivati kako će biti proglašena totalka. A kad jednom završi u prodaji, nadamo se da će motor ostati u komadu i oživjeti u nekom bolidu s odgovornijim gazdom. Stradao je i bus, a kako javlja policija, nitko od putnika nije ozlijeđen.

Podsjetimo, Ferrari 488 GTB pokreće 3,9-litreni motor V8 s dva turbopunjača. U maksimumu daje 670 KS i 761 Nm, a vozi do 330 km/h uz sprint do 100 km/h za 3 sekunde. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara