Više od 600 obožavatelja Porschea na okupu, evo kako su se držali mjera distanciranja

Više od 600 obožavatelja Porschea na okupu, evo kako su se držali mjera distanciranja

DRUŽENJE su začinili zajedničkim gledanjem filma, a pritom nisu doveli u opasnost svoje zdravlje. 

Španjolska je bila teško pogođena pandemijom koronavirusa, ali se sada život polako normalizira. Velika događanja se u pravilu izbjegavaju, ali ih je moguće organizirati uz poštivanje svih smjernica tamošnjih mjerodavnih institucija. Lokalni zastupnik prestižne njemačke marke, Porsche Iberica, pokazao je to na najbolji način. 

Oni su u drive-in kino u Madridu pozvali vlasnike Porschea. Odazvalo se njih oko 250, a ukupno se okupilo oko 600 poklonika. Druženje su začinili zajedničkim gledanjem filma, a izbor je prigodno pao na film Bad Boys For Life, posljednjim nastavkom hit serijala Zločesti dečki. Uz Willa Smitha i Martina Lawrencea u filmu zapaženu ulogu redovito ima Porsche, dok je u zadnjem nastavku tu priliku dobio najnoviji 911. 

U odabranom društvu Porschea okupilo se nekoliko generacija 911-ice, a dobro zastupljeni su bili Boxster i Cayman. Među njima se našao i jedan 924 te nekoliko električnih Taycana. SUV manija je i ovdje prisutna, pa su svoje mjesto dobili Macan i Cayenne. Sve u svemu, dobro društvo.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara