Bike.hr – najveći webshop za bicikle i biciklističku opremu

Bike.hr – najveći webshop za bicikle i biciklističku opremu

Foto: Press Foto

TRAŽITE li bicikl, biciklističku opremu ili odjeću, s preko 7000 artikala bike.hr je pravo mjesto za vas!

"Nemoguće je biti nesretan dok voziš bicikl", kaže izreka s kojom će se složiti svi oni koji koriste ovo dvokotačno prijevozno sredstvo. I zaista, studije su potvrdile da vožnja bicikla podiže razine serotonina, hormona sreće. Sve što trebate jest kvalitetan bicikl, malo slobodnog vremena i želju da za svoje tijelo učinite nešto dobro. Zadovoljstvo je zagarantirano!
 
Gdje kupiti kvalitetan bicikl?
 
Bike.hr je web trgovina s najvećom ponudom bicikala i biciklističke opreme u Hrvatskoj. S preko 7000 artikala u bike.hr-u možete pronaći sve za vaš bicikl i kvalitetno provedeno slobodno vrijeme: od bicikala, rezervnih dijelova, opreme, odjeće, a u bike.hr često imaju i akcije pa svojeg dvokotačnog ljubimca možete kupiti i opremiti po povoljnijim cijenama! Biciklisti i biciklistički entuzijasti bike.hr nazivaju „biciklističkim rajem“, provjerite zašto!
 
U ponudi bike.hr je čak 18 svjetskih brendova među kojima su i najpoznatiji svjetski brendovi bicikala i opreme: Giant, Kross, Merida, Norco, Jamis, Jumpertrek, a u najboljem biciklističkom webshopu bike.hr ćete pronaći modele, od onih rekreativnih do profesionalnih.
 
Ako ste se odlučili za MTB, stručnjaci iz bike.hr vam preporučuju:
1. Jamis Trail X Sport
2. Kross Hexagon X1
3. Norco Storm 9.2.
 
Za pripadnice ljepšega spola koje planiraju voziti primarno u gradu, iz ponude city modela u stručnjaci iz bike.hr ističu:

1. Cinzia PENNY Lady 26" 6B Crem
2. Cinzia TIFFANY Lady 28" 6B Black
3. Grand Vienna
 
Također, u bike.hr možete pronaći i bicikl za svoje dijete, pa nema više razloga da na obiteljske izlete ne idete biciklima.
 
Kako biste zaštitili i sebe i svoj bicikl u ponudi bike.hr potražite zaštitnu opremu te opremu za zaštitu od krađe. Ne krećite na vožnju bez kacige i naočala, a da biste osigurali bicikl od krađa odaberite kvalitetan lokot u izboru od gotovo 200 lokota! Osim ako bicikl nećete uvijek imati uza se, preporučujemo da lokot ne bude ono na čemu ćete štedjeti!
 
Dođite na bike.hr, odaberite svoj novi bicikl i opremu koju trebate, a dostava će vam za iznos od preko 500 kuna biti besplatna. Dakle, što čekate?

Ako trebate savjet vezano za kupovinu, slobodno kontaktirajte bike.hr stručnjake na e-mail info@bike.hr ili broj telefona: 01 3732 171.
 
Koliko slobodnog vremena trebam?
 
Dovoljno je početi s 30-45 minuta laganog bicikliranja 3 puta tjedno. Hoćete li to vrijeme izdvojiti ujutro, poslijepodne, ili navečer umjesto gledanja televizora, odluka je vaša. Mi smo sigurni da ćete s biciklom biti sretni!
 
Dovoljno je početi s 30-45 minuta laganog bicikliranja 3 puta tjedno. Hoćete li to vrijeme izdvojiti ujutro, poslijepodne, ili navečer umjesto gledanja televizora, odluka je vaša. Mi smo sigurni da ćete s biciklom biti sretni!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara