Ana Gruica nikad ne preskače vrlo važnu stvar u teretani i zato je mnogima uzor

Ana Gruica nikad ne preskače vrlo važnu stvar u teretani i zato je mnogima uzor
Foto: Instagram

GLUMICA Ana Gruica, istinska zaljubljenica u zdrav životni stil, svoje fanove ne prestaje motivirati da se pokrenu. Iako je dugo nismo vidjeli u sportskom izdanju, Gruica je odlučila dokazati da to ne znači da je zanemarila tjelovježbu.

Objavila je fotografiju s jutarnjeg treninga, uz inspirativnu poruku: "Budite fokusirani. Budite snažni. Budite fleksibilni."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Gruica je pokazala kako isteže tijelo na podu i tako priprema tijelo za trening ili opušta mišiće nakon treninga što pravi fitness profesionalci nikad ne propuštaju napraviti. Naime, te dvije stvari su jednako važne kao i sam trening. 

Dobro zagrijavanje ubrzat će vam srčani puls, podići temperaturu tijela, ubrzati cjelokupni metabolizam, pojačati pokretljivost zglobova i pripremiti tijelo na podnošenje teških vježbi i dizanje utega. Istezanje nakon tjelovježbe ohladit će tijelo i dati priliku mišićima da se opuste i oporave. 

"Predivna… Meni posebna i uzor", odmah je Gruici poručila jedna pratiteljica i tako jasno dala do znanja da lijepa glumica svojim objavama postiže cilj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara