Blogerica u trudnoći dobila 23 kilograma, a izgubila ih je uz pomoć ove dijete

Blogerica u trudnoći dobila 23 kilograma, a izgubila ih je uz pomoć ove dijete
Foto: Instagram

BLOGERICA Amber Fillerup Clark svoju transformaciju može zahvaliti popularnoj ketogenoj dijeti za kojom svijet već neko vrijeme luduje. Riječ je o prehrani bogatoj mastima i siromašnoj ugljikohidratima, a dosad su je isprobale brojene domaće i strane slavne face. Štoviše, čak i bivša zvijezda filmova za odrasle Jenna Jameson svaki slobodni trenutak posvećuje upravo promociji ove dijete.

Ipak, sve su glasnija šuškanja i o njenim negativnim stranama, ali ni to mnoge nije uspjelo spriječiti da promijene svoje prehrambene navike. Jedna od njih je i Amber koja se pohvalila kako svega šest mjeseci nakon treće trudnoće vidi odlične rezultate prakticiranja keto dijete.

Naime, na Instagramu je objavila niz fotografija koje dokazuju transformaciju koju je njeno tijelo prošlo posljednjih mjeseci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMBER FILLERUP CLARK (@amberfillerup) on

Priznala je kako se oduvijek teško odupire slatkišima i ako su joj se jeli, jednostavno bi ih pojela. No, nakon što je u svakoj trudnoći dobila otprilike 23 kilograma, odlučila je uz suprugovu pomoć promijeniti loše navike. 

"Osjećam se odlično kada ne unosim u organizam ugljikohidrate i šećer", napisala je te je otkrila kako je to najveća promjena koju primjećuje na sebi, a istaknula je i kako se sada osjeća zdravo i snažno.

I sama je naglasila kako svaka dijeta nije za svakoga pa ne znači da bi ketogena prehrana drugima pomogla tako brzo izgubiti nakupljene kilograme. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara