Danijela Dvornik srušila vlastiti rekord u vježbi koja jamči zategnuto tijelo

Danijela Dvornik srušila vlastiti rekord u vježbi koja jamči zategnuto tijelo
Foto: Instagram

OVO nije lako izdržati.

Plank je jedna od najpopularnijih vježbi diljem svijeta, a to može zahvaliti činjenici da istovremeno djeluje na sve mišićne grupe u tijelu te vrlo brzo donosi rezultate. Najbolje od svega, dovoljno ju je izvoditi tek 5 minuta dnevno da biste vidjeli veliku razliku u obliku svoje figure. No iako se prilikom izvođenja planka koristi minimalno kretanje, nije ga lako napraviti. Štoviše, tih pet minuta moglo bi vam se činiti kao vječnost. 

To jako dobro zna i Danijela Dvornik, koja se na Instagramu pohvalila da je uspjela izdržati čak dvije i pol minute u ovom zahtjevnom položaju, a vrlo brzo su i njeni pratitelji otkrili kako je riječ o doista zavidnom rezultatu jer oni nisu ni blizu toga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

"Meni je 45 sekundi vrhunac" i "Ja sam na 30 sekundi i otpadam" samo su neki od tih komentara, a jedna od njenih pratiteljica je zaključila da "samo onaj tko to radi zna koliko je teško".

Podsjetimo, Danijela je uporna u stjecanju kondicije i postizanju vitke linije pa se trudi ne preskakati treninge, a o svom napretku redovno izvještava na društvenim mrežama. Tako je nedavno otkrila da joj je upravo plank, vježba koja jamči zategnuto tijelo, omiljena vježba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara