Dizanjem utega ova je djevojka prepolovila tjelesnu težinu i postala trenerica

Dizanjem utega ova je djevojka prepolovila tjelesnu težinu i postala trenerica
Foto: Instagram

OSOBNA trenerica Louise Alroy do prije 18 mjeseci utjehu je pronalazila u hrani. Težila je 132 kilograma, hranila se vani i uživala u čokoladi. Nosila je veličinu 50 i osjećala poteškoće u svakodnevnim obvezama. Odlučila je smršavjeti i danas je lakša 66 kilograma.

“Uvijek sam bila malo veća, ali došla sam do točke kada mi je sve u životu postalo važnije od vlastitog zdravlja. Znala sam da moram nešto učiniti. Počela sam odlaziti u teretanu i počela s kardio treninzima”, otkrila je Louise.

Težina joj je počela utjecati i na emocije. Na sve je gledala negativno i tada se obratila osobnom treneru za pomoć kako bi promijenila život na bolje.

“Nalazili smo se par puta tjedno. Držao me na dobrom putu i bio siguran da sve radim na zdrav način i pravilnim tempom. Najvažnije mi je bilo dizanje utega. Za te vježbe sam toliko zahvalna da sam i sama odlučila postati trenerica”, dodala je.

Iz prehrane je izbacila brzu i jako procesiranu hranu te počela kuhati svježe obroke. Nakon godinu i pol, Louise nosi veličinu 38.

“Čim ujutro ustanem, mislim pozitivno. Prvi put u životu sam ovako vitka i uspijevam održati tu težinu”, kaže.

“Znam koliko zastrašujuće može zvučati gubitak težine, pogotovo kad imate puno izgubiti, ali želim svima pomoći i potaknuti ih da to učine dok ne bude prekasno”, zaključila je Louise.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara