Dokaz da su dizanje utega i unošenje više kalorija formula za savršenu liniju

Dokaz da su dizanje utega i unošenje više kalorija formula za savršenu liniju
Foto: Instagram

OSOBNA trenerica Sophie Allen redovito oduševljava pratitelje fotografijama svog fit tijela. Nedavno je pokazala koliko se promijenila u posljednjih nekoliko godina otkako je promijenila prehranu i počela dizati utege.

''Na lijevoj fotografiji sam se previše forsirala treninzima, loše se oporavljala, hormoni mi nisu bili u ravnoteži, bila sam slaba i mršava'', napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Soph Allen 💁🏼‍♀️ (@sophactivelife)

Odlučila je jesti više i tako gubiti mast. Povećala je unos kalorija i natjerala metabolizam da radi ubrzano. 

''Danas sam jača nego ikad, a jedem više nego ikad'', izjavila je i dodala da se ljudi boje jesti više, ali ako to rade ispravno moguće je i tako gubiti na težini.

''Znam što je za mene bolje i kojeg ću se plana prehrane pridržavati.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Soph Allen 💁🏼‍♀️ (@sophactivelife)

Ne treba zaboraviti da je iznimno posvećena treninzima. Osim što diže utege, prakticira i plan 6-12-25. To znači da prvu vježbu ponavlja šest puta, drugu 12, a treću 25. 

''Napravim primjerice šest iskoraka, 12 nožnih ekstenzija pa 25 čučnjeva. Tako se otpušta maksimalna moguća količina hormona rasta koji djeluje na mišiće'', pojasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Soph Allen 💁🏼‍♀️ (@sophactivelife)

Sophie je prije osam godina podvrgnuta operaciji endometrioze, ali je uslijed komplikacija došlo do perforacije crijeva. Mjesec dana je provela na intenzivnoj njezi, a život joj je bio ugrožen.

Nakon tog neugodnog iskustva uspjela se oporaviti i preobraziti tijelo, a danas je prilično strastvena kada su u pitanju fitness i zdravlje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara