Doris Pinčić otkrila kojom se efektnom i zabavnom metodom rješava stresa

Doris Pinčić otkrila kojom se efektnom i zabavnom metodom rješava stresa
Foto: Instagram

RIJEŠITI se nakupljenog stresa nije jednostavno, ali može biti itekako zabavno. To barem vrijedi u slučaju Doris Pinčić Rogoznice koja je uz pomoć svojih radijskih kolega odlučila isprobati japansku metodu koja jamči rezultate.

“Kažu Japanci da je dobro ovako se zamotati u plahtu i gingati se i da se onda riješiš stresa. Morali smo isprobati”, napisala je Doris uz video u kojem se omotala u plahtu koju je njena kolegica čvrsto svezala pa se tako ljuljala po podu i izazvala salve smijeha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)

Brojni fanovi popularne voditeljice odmah su počeli označavati svoje prijatelje i odlučili isprobati ovu japansku metodu.

Riječ je o japanskoj hit antistresnoj terapiji koja je poznatija pod nazivom Otonamaki, što u prijevodu znači “umotavanje odraslih”. 

Ovo je zapravo metoda koju koriste majke malih beba koje povijaju i tako ih rješavaju stresa nakon porođaja. Zato se sada odrasli diljem svijeta umotavaju u deke i plahte te ljuljaju naprijed-nazad. Japanski stručnjaci tvrde da pravo njihanje smanjuje stres i čini ljude pokretljivijima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara