Fitness influencerica otkrila s čime se suočavaju žene s trbušnim mišićima

Fitness influencerica otkrila s čime se suočavaju žene s trbušnim mišićima
Foto: Instagram

FITNESS zvijezda Kayla Itsines odlučila je iskoristiti svoj utjecaj na društvenim mrežama kako bi poslala važnu poruku o posramljivanju koje postoji i na račun fit ljudi.

Kako tvrdi Itsines, još kao mladu djevojku često su je zadirkivali zbog izgleda. Odrastala je baveći se sportom, ali njeno snažno tijelo nije uvijek bilo tema razgovora zbog pozitivnih stvari, kaže.

“Djevojka mi je jednom prišla, podignula majicu i počela vikati: ‘Gledajte, ona ima trbušne mišiće - ona je dečko!’ Počela sam se pravdati i odgovarati da nisam, a ona je odgovorila: ‘Jesi! Samo dečki imaju mišiće i rade sklekove.’ Samo zbog toga sam s 11 godina bila proglašena dječakom?” napisala je na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KAYLA ITSINES (@kayla_itsines)

28-godišnjakinja je postala osobna trenerica 2009. godine, a još tada su joj govorili da djevojke rade sklekove na koljenima, a muškarci na nožnim prstima. 

“Što se događa? Žene, možemo li objasniti svijetu da su mišići za sve, fitness je za sve, kao i zdravlje, utezi i tjelovježba”, dodala je Kayla i objavu zaključila riječima: “Ti nisi muškarac ili bodybuilder ako imaš mišiće. Snažna si i nevjerojatna i ne daj da te itko uvjeri u suprotno.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KAYLA ITSINES (@kayla_itsines)

Motivacijsku poruku objavila je uz fotografiju isklesanog trbuha i zaradila brojne pozitivne reakcije. Većina žena upozorila je da imaju jednaka iskustva. 

Inače, Itsines je u travnju prošle godine rodila prvo dijete i već je u nevjerojatnoj formi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara