Halle Berry otkrila koji joj je najdraži dio popularne dijete i mnoge nasmijala

Halle Berry otkrila koji joj je najdraži dio popularne dijete i mnoge nasmijala
Foto: Instagram

TVRDI da su ova dijeta i vježbanje zaslužni za njen mladolik izgled. 

Slavna glumica Halle Berry velika je obožavateljica trenutno jedne od najpopularnijih dijeta na svijetu. Naravno, riječ je o ketogenoj dijeti za kojom "luduju" mnoge slavne osobe, ali i oko koje se već neko vrijeme lome koplja.

Unatoč sve glasnijim šuškanjima o negativnim stranama prehrane sa smanjenim unosom ugljikohidrata i povećanim unosom masti, Halle je uvjerena kako joj upravo ona pomaže u održavanju vitke linije, ali i držanju dijabetesa pod kontrolom.

Upravo je o svemu tome progovorila u svojim posljednjim Instagram Storyjima, odnosno u svojevrsnoj emisiji "Fitness Friday" u kojoj svakog petka uz pomoć Petera Lee Thomasa odgovara na pitanja obožavatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Za mnoge neočekivano, otkrila je kako joj je dan tijekom kojeg je dopušteno "varanje", odnosno popularni "cheat day", najdraži dio ketogene dijete.

"Mislim da je varanje doista važno. Ponekad samo moraš pojesti ono što želiš. Moraš zadovoljiti tu žudnju i tako se možeš vratiti dijeti bolji i jači", napisala je glumica koja je i inače obožavateljica vježbanja te zdrave prehrane.

Također, priznala je kako se na ovakav način prehrane odlučila iznenada i bez puno razmišljanja, a tek kasnije je otkrila da joj zbilja i odgovara. Ipak, svojim je obožavateljima savjetovala nešto drugačiji pristup.

"Moja je osobnost takva, ali svi smo različiti. Ako niste sigurni u ketogeni način života, uzmite si vremena. Polako ulazite u njega i vidite odgovara li vam takav način života. Obratite pozornost na to kako se osjećate, jeste li često gladni, kako se vaše tijelo osjeća, kako vježbate", objasnila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara