Holivudska glumica otkrila kako najlakše izgubiti kilograme

Holivudska glumica otkrila kako najlakše izgubiti kilograme
Foto: Instagram

AMERIČKA glumica Jenna Dewan nije dugo tražila partnera za preznojavanje. U svoje treninge uključila je petogodišnju kćer Everly.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Dewan (@jennadewan)

“Moja omiljena odjeća za trening, moj najdraži partner za treniranje”, napisala je na Instagramu uz dvije fotografije i video kojima je prikazala kako svaki roditelj može djecu uključiti u treninge i tako se jednostavnije riješiti nakupljenih kilograma.

Jenna Dewan je kćer Everly dobila 2013. godine s bivšim suprugom Channingom Tatumom. Iako su se razveli, par zajednički odgaja djevojčicu i svih troje se druže u posebnim prilikama kao što je Noć vještica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Dewan (@jennadewan)

Dewan je inače zaljubljenica u treniranje i najviše voli raditi na mišićima jer joj je snaga na prvom mjestu. Osim toga, bavi se i plesom te trenira uz Jennifer Johnson.

“Ona je zvijer. Zabavno je, seksi i užasno naporno”, pojasnila je Dewan koja slijedi njenu koreografiju koja je prilično izazovna jer uključuje pokrete koji se cijelo vrijeme izvode u čučnju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JJ Dancer (@iamjjdancer)

Nakon toga slijede vježbe pomoću trake za otpor ili uz utege na gležnjevima. Rade čučnjeve, iskorake, vježbaju trbuh, a sve prate različitim vrstama planka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara