Iako je smršavjela 50 kilograma, ova se žena dugo borila s prihvaćanjem svog novog tijela

Iako je smršavjela 50 kilograma, ova se žena dugo borila s prihvaćanjem svog novog tijela
Foto: Instagram

GUBITAK kilograma ponekad može značiti i gubitak samopouzdanja. To se dogodilo 33-godišnjoj Sarah Nicole koja je konačno naučila voljeti, kako ih sama naziva, "savršene nesavršenosti" na tijelu.

Nakon što je rodila troje djece, Nicole je smršavjela 50 kilograma. Iako to je bio velik uspjeh za njezino zdravlje, i dalje se borila s problemima na tijelu. Umjesto da se koncentrira na oblik, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nosi sportsko donje rublje i drži ruku preko trbuha.

“Prestanite brinuti zbog toga što ne izgledate kao potpuno novo ljudsko biće”, napisala. “Jer to i niste. Živjeli ste. Iskusili. Vaše će tijelo te uspomene pokazivati na svoj način.”

Iako na Instagramu i sama dijeli predivne i savršene fotografije trenutaka koje provodi s obitelji i prijateljima, za časopis Health je upozorila kako je važno podijeliti i poruku samoljublja.

“Zavaravala sam se, trudila pronaći izlaz s tog puta i shvatila sam svoju vrijednost”, kaže Sarah. “Usprkos strijama i ožiljcima, lijepa sam. Ako se ja tako osjećam, osjetit će to i drugi. Zato sam odlučila objaviti ove fotografije.”

“Ovo nisu obilježja slabosti, nego snage”, napisala je uz drugu fotografiju na kojoj se vide strije. “Ne morate ih voljeti, to je teško zahtijevati. No nemojte dopustiti da se ni sekunde zbog njih osjećate manje vrijednima.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara