Ivanka Trump iznenadila priznanjem da vježba na poprilično bizaran način

Ivanka Trump iznenadila priznanjem da vježba na poprilično bizaran način
Foto: Instagram

IVANKA TRUMP, kći i savjetnica predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa, jako se brine za vlastitu sigurnost. No to i ne čudi s obzirom na to koliko često njezin otac šokira javnost svojim kontroverznim stavovima i odlukama. Zahvaljujući svemu tome na udaru kritika se redovno nalaze i Ivanka te njezina obitelj.

Očekivano, cijela obitelj ima osobne zaštitare koji danonoćno bdiju nad njihovom sigurnosti, ali čini se kako su članovi ove obitelji odlučili poduzeti dodatne mjere opreza.

Kako prenosi Marie Claire, Ivanka i njezin suprug Jared Kushner vode računa o svom izgledu pa ne preskaču jutarnji ritual koji uključuje i odlazak u teretanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smoky Mountain high! 🥰

Objavu dijeli Ivanka Trump (@ivankatrump)

To ne bi bilo ništa neobično da supružnici nikako ne dopuštaju paljenje svjetla u dvorani kako ih slučajni prolaznici ne bi vidjeli i to sve iz straha od potencijalnih napadača.

"Predsjednikova kći i zet vole pohađati satove ranog treninga u obližnjem studiju", izvijestio je The Washington Post te otkrio kako u prostoriji mora biti mrak dok traje trening kako bi bili potpuno neprimjetni.

Nismo sigurni kako izgleda takav trening, ali očito im je sigurnost na prvom mjestu...
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara