Izgubila 70 kilograma, a onda je video na kojem pleše postao pravi hit

Izgubila 70 kilograma, a onda je video na kojem pleše postao pravi hit
Foto: Instagram

VIZAŽISTICA Brandi Mallory prije četiri godine je sudjelovala u emisiji Extreme Weight Loss tijekom koje je izgubila nevjerojatnih 70 kilograma. No, iako je ostvarila sjajan napredak, priznaje kako joj nije bilo lako biti pozitivna kada je shvatila koliki višak kože joj je ostao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brandi E. (@brandimallory) on

No tek nedavno je njena inspirativna priča postala pravi hit. Naime, Internetom se proširio video na kojem Brandi pleše i uopće se ne trudi sakriti taj višak kože nego ponosno pokazuje svoje tijelo i rezultat koji je ostvarila.

"Kada sam bila dijete, moja se mama trudila da budem maksimalno aktivna", ispričala je Mallory te dodala kako se jedno vrijeme bavila baletom, a bila je i mažoretkinja, ali nikada se nije potpuno povezala s plesom pa je od svih tih aktivnosti ubrzo odustala. 

U dobi od deset godina počela je ubrzano dobivati kilograme, a u isto to vrijeme je prestala biti aktivna, ali naglašava da je uvijek na neki način voljela plesati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brandi E. (@brandimallory) on

Iako je cijeli njen život vezan uz ples, ljubav prema njemu je ponovno otkrila tek nakon gubitka kilograma kada je tražila aktivnost koja će joj omogućiti da održi kilažu ili, još bolje, nastavi gubiti kilograme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brandi E. (@brandimallory) on

Tek nakon što je video njenog plesa postao viralan, shvatila je da bi svojim iskustvom mogla pomoći drugima da se odvaže na promjenu.

"Zaključila sam da je vjerojatno moja svrha pomaganje drugima", rekla je te dodala kako je to bio trenutak u kojem je shvatila da želi postati instruktorica plesa.

Kako kaže, glavna zadaća joj je svojim primjerom pokazati drugima koliko je bitno voljeti same sebe i biti zadovoljan u svojoj koži, bez obzira na to kako vaše tijelo izgleda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara