Jennifer Aniston napunila je 50 godina, a izgleda bolje nego ikad

Jennifer Aniston napunila je 50 godina, a izgleda bolje nego ikad
Foto: EPA-EFE, Instagram

BILO da ste fan Jennifer Aniston iz vremena kad je glumila u seriji “Prijatelji” ili ste je uočili tek nakon uloge u filmu Dumplin’, ne možete poreći da je riječ o pravoj ikoni. Aniston je 11. veljače proslavila 50. rođendan iako doista ne djeluje kao da ima više od 30, barem ako je suditi prema figuri.

Naravno, holivudska glumica dobro zna da je u izgled potrebno ulagati pa vježba i do sedam puta tjedno s osobnim trenerom Leyonom Azubuikeom, koji je za časopis Women’s Health otkrio neke tajne njene vitke linije.

“S Jen prakticiram tehniku periodizacije. Ovisno o tome što radi, odlučujem koliko će trening trajati i koliko će biti intenzivan. U drugačijoj je fazi ako snima u odnosu na vrijeme kad nije zaposlena. Ako znam da će morati preuzeti neku nagradu, neću dan prije raditi na njenim nogama”, otkrio je. 

Prema tome, ponekad trenira tri, a katkad i sedam dana u tjednu, te trajanje tjelovježbe varira od 45 minuta do sat i pol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leyon Azubuike (@leyon)

“Ako snima u 3 sata ujutro, moramo trenirati prije toga. Poštujemo jedno drugo i oboje imamo kaotičan raspored pa ga se pridržavamo i razumijemo”, dodaje Azubuike.

Njeni treninzi sastoje se od boksa, preskakanja užeta, vježbi snage, a često koristi i elastičnu traku za otpor.

“Mijenjamo sve navedeno pa je uvijek teško, ali i izazovno. Važno je da tijelo pozitivno reagira na promjene”, pojašnjava trener slavne glumice koja može držati plank i do tri minute.

“Radimo puno vježbi kojima isteže core”, kaže i dodaje da Aniston u početku nije bila fan preskakanja užeta, a sada je u tome odlična, što i pokazuje svojim izgledom. S navršenih 50 godina doista izgleda bolje nego ikad.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara