Jennifer Aniston priznala da je za holivudski uspjeh morala skinuti 13 kilograma

Jennifer Aniston priznala da je za holivudski uspjeh morala skinuti 13 kilograma
Foto: EPA-EFE

PRIJE nego što je počela glumiti u popularnim "Prijateljima", Jennifer Aniston je morala izgubiti oko 13 kilograma kako bi mogla izgraditi holivudsku karijeru.

U biografiji koja slavi 25. godišnjicu popularne američke serije "Prijatelji", autor Saul Austerlitz otkrio je da je slavna glumica u počecima bila "previše debela" za uloge.

"Morala je izgubiti oko 13 kilograma, ako je htjela ostati u Hollywoodu. Los Angeles je teško mjesto za svakog glumca, a još je teže uspjeti ako ste žena. Aniston nije bila 'debela', bila je lijepa i to su svi mogli vidjeti, ali Hollywood ima određene standarde bez kojih ne možete uspjeti", kaže Austerlitz.

"Moj agent mi je rekao izravno: 'Najgora stvar Hollywooda je to što nećeš dobivati puno uloga, zbog svoje debljine'", rekla je Jennifer. 

Iako je to bilo teško čuti, priznala je da je zahvalna što su je ti komentari natjerali da promijeni način prehrane, a s obzirom na to da se hranila mliječnim shakeovima i pomfritom, bila je to dobra odluka zbog koje je danas uzor i inspiracija mnogim ženama.

Jennifer je priznala kako je morala izbaciti određene namirnice, uključujući sendviče od bijelog kruha s majonezom za koje je izjavila da su najukusnija stvar na svijetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus)

Danas ima 50 godina, a mnogi bi joj dali upola manje. Nedavno je pozirala u toplesu i pohvalila se nevjerojatnom linijom koju duguje i redovitoj tjelesnoj aktivnosti. 

"Vježbam četiri ili pet puta tjedno. Osim toga, posljednje dvije godine tri ili četiri puta tjedno treniram sa svojim dragim trenerom boksa Leyonom", rekla je te dodala kako upravo njemu može zahvaliti činjenicu da je napokon zavoljela vježbanje. Raduje se svakom novom treningu, a tako i bez problema održava vitku liniju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara