Mama pokazala što su heroin i metamfetamini učinili njenom sinu u sedam mjeseci

Mama pokazala što su heroin i metamfetamini učinili njenom sinu u sedam mjeseci
Foto: Facebook

JEDNA majka je na Facebooku podijelila fotografije svog sina kojima je pokazala pogubni utjecaj ovisnosti o drogama.

Amerikanka Jennifer Salfen priznala je da je njen 26-godišnji sin Cody trenutno beskućnik u Las Vegasu i opisala ga je kao "obličje heroina i metamfetamina".

Podijelila je dvije fotografije Codyja, fotografirane u razmaku od samo sedam mjeseci, kako bi podigla svijest o tome koliko brzo ovisnost može uništiti zdravlje.

"Moja obitelj i prijatelji znaju da moj najstariji sin Cody Bishop pati od ovisnosti. Oklijevam s dijeljenjem, ali mnogi me pitaju kako se stvari razvijaju pa smatram da bih to ipak trebala učiniti. Naučila sam da se mnogo ljudi i obitelji bori s istom bolesti, ali ne žele razgovarati o tome. To je istinski problem u svijetu te se moramo udružiti i usredotočiti na njegovo rješavanje", napisala je Jennifer koja sina nije čula već tjednima.

"Kad znaš da si uništava zdravlje i život jako je teško, ali još je gore kad nemaš nikakvih vijesti o njemu. Neznanje je ono zbog čega ne možeš noću spavati", dodala je.

Kroz društvene medije naišla je na ljude koji su prošli put ovisnika, ali i rehabilitaciju. Isto tako bilo je i onih koji su s Codyjem prolazili njegovo zadnje odvikavanje.

"Hvala svima za ljubav i podršku. Cody, ako ovo vidiš, nazovi nas... Volimo te", zaključila je Jennifer.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara