Najpoznatija fitness influencerica je trudna, ali ne namjerava prestati vježbati

Najpoznatija fitness influencerica je trudna, ali ne namjerava prestati vježbati
Foto: Facebook

FITNESS influencerica Kayla Itsines je trudna 20 tjedana. Sretnu vijest je podijelila sa svojim fanovima na Instagramu, a nakon što su prošle mučnine koje je osjećala tijekom prvih 16 tjedana osjeća se puno bolje i spremna je ostati aktivna dok god će to biti moguće.

“Povećala sam količinu kardio treninga niskog intenziteta i smanjila vježbe visokog intenziteta”, otkrila je za časopis Women’s Health.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KAYLA ITSINES (@kayla_itsines)

Vježbe koje izvodi dio su njenog programa “Bikini Body Guide” kojim se proslavila, a koji ima više od deset milijuna poklonika diljem svijeta. Riječ je o vježbama kod kojih se koristi minimalna količina dodatne opreme pa se mogu izvoditi bilo gdje.

“Radi se o 28-minutnom kružnom treningu, a ja sam izostavila vježbe koje uključuju skokove ili rade na trbušnim mišićima. Kad koristim sprave, koristim težinu vlastitog tijela”, pojasnila je Itsines.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KAYLA ITSINES (@kayla_itsines)

Trenutno osluškuje svoje tijelo i radi ono što mu odgovara, a želja joj je potaknuti druge trudnice na bavljenje tjelesnom aktivnošću pa će i dalje videe vježbi objavljivati na Instagramu.

“Bit će drugačije vidjeti tijelo koje ste navikli gledati od 2013., ali jako sam uzbuđena što ovo dijelim s vama”, napisala je uz fotografiju iz teretane na kojoj je pokazala trudnički trbuščić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara