Nina iz ŽNV-a otkrila 30-minutnu vježbu koja garantira gubitak kilograma

Nina iz ŽNV-a otkrila 30-minutnu vježbu koja garantira gubitak kilograma
Foto: Instagram

NAKON što je Nina Martina Korbar oduševila svoje pratitelje na Instagramu pokazavši kako izgleda njen nimalo lagan trening, odlučila je s njima podijeliti i dodatne savjete koji su njoj pomogli. Točnije, dati detaljan uvid u sve ono što radi kako bi postigla svoj cilj.

Kako tvrdi, za konkretne rezultate i gubitak kilograma dovoljno je odvojiti tek 30 minuta dnevno za vježbanje. Ipak, ako ste se nadali laganom razgibavanju, mogli biste se razočarati. Njen program vježbanja podrazumijeva poprilično znoja, truda i rada.

Između ostalog, tu se našlo srednje brzo trčanje po stepenicama, ali i sprint po njima, kao i izvođenje dubokog čučnja na svakoj stepenici do vrha. Ne zanemaruje ni sklekove, ali ni trbušnjake, kao ni popularnu vježbu mountain climbers. Riječ je o efikasnom pokretu koji aktivira cijelo tijelo. Hitri pokreti ubrzavaju metabolizam tako da on sagorijeva kalorije i satima nakon treninga, a pokreće i druge skupine mišića, ramena, tricepse i stražnjicu.

Već je poznato da Nina promovira vježbanje bez skupe opreme, a pažnju pridaje i pravilnoj prehrani pa je tako nedavno otkrila i namirnice koje ju duže drže sitom.

Podsjetimo, u popularni show je ušla sa 124 kilograma, a po izlasku je imala 84. No, i nakon napuštanja popularnog natjecanja ustrajala je u usvajanju novih životnih navika pa se tako jednom prilikom pohvalila kako je dosad izgubila impresivan broj kilograma.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara