Ovo je lista najpoznatijih fitness influncera koji su hobi pretvorili u posao

Ovo je lista najpoznatijih fitness influncera koji su hobi pretvorili u posao
Foto: 123RF

INSTAGRAM je postao društvena mreža koja je pravi izvor inspiracije. Bilo da tražite ideju za odjevnu kombinaciju, dizajn interijera ili fitness savjet, na pravom ste mjestu i vrlo vjerojatno ćete pronaći ono što odgovara svakom džepu.

Kad je riječ o fitnessu, ova socijalna platforma ima velik broj influencera koji ne pružaju samo dozu inspiracije kada je u pitanju tjelovježba i prehrana, već i ideje kojima mogu pobuditi poduzetnički duh.

Na listu najpoznatijih fitness poduzetnika smjestilo se ovih osam imena.

Kayla Itsines

Broj pratitelja: 10,1 milijuna

Kayla Itsines jedna je od najpoznatijih influencerica u svijetu fitnessa. Ova trenerica iz Australije počela je dijeliti jednostavne savjete kojima ćete doći u formu. Nakon toga je kreirala vodič za tijelo dostojno svakog bikinija, a sada i aplikaciju koja uključuje jogu, vježbe s utezima, HIIT vježbe, kao i plan prehrane i zdrave recepte.

Tammy Hembrow

Broj pratitelja: 8,7 milijuna

Tammy Hembrow sa svojim pratiteljima dijeli sve: od toga kako je došla do impresivnog gluteusa do svog fitness putovanja poslije porođaja. Putem je stekla impresivan broj pratitelja. Osim linije sportske odjeće, ona je ime koje se krije i iza popularne fitness aplikacije.

Cassey Ho

 

Objavu dijeli Cassey Ho (@blogilates)

Broj pratitelja: 1,4 milijuna

Cassey Ho je kreatorica Blogilatesa, najpopularnijeg fitness kanala na YouTubeu. Instruktorica pilatesa zavladala je društvenim mrežama zahvaljujući jednostavnim i svima dostupnim pilates vježbama. Osim što je YouTube i Instagram zvijezda, Cassey Ho ima vlastiti program tjelovježbe, liniju odjeće i aplikaciju specijaliziranu za pilates i HIIT vježbe.

Massy Arias

Broj pratitelja: 2,5 milijuna

Massy Arias je privukla velik broj obožavatelja dijeleći detalje iz svog fitness života. Bilo da dokumentira pripreme za bodybuilding natjecanje ili put do povratka u formu nakon porođaja, ova fitness trenerica je nepresušan izvor inspiracije. Ljubav prema fitnessu dovela ju je do toga da postane trenerica poznatih i slavnih, ambasadorica brenda sportske odjeće, kreirala je vlastitu liniju nadomjestaka za vegane i nutricionistički plan MA Warriors.

Hannah Fallis Bronfman

Broj pratitelja: 469 tisuća

Hannah Bronfman je preko dana wellness ratnica koja se noću pretvara u DJ-a. Ambasadorica je poznatog sportskog brenda, pokrenula je stranica za wellness i ljepotu na kojoj redovito izvještava o najnovijim trendovima u svijetu rekreativnog sporta i wellnessa. 

Joe Wicks

 

Objavu dijeli Joe Wicks (@thebodycoach)

Broj pratitelja: 2,2 milijuna

Joe Wicks na društvenim se mrežama predstavlja kao “body coach”. Zahvaljujući zanimljivom profilu na Instagramu, sagradio je poslovno carstvo, a sve zahvaljujući fitnessu. Kreirao je brojne programe vježbanja, napisao knjige o prehrani, a nebrojeno puta se pojavio i na malim ekranima.

Alice Liveing

 

Objavu dijeli Alice (@aliceliveing)

Broj pratitelja: 639 tisuća

Alice je stekla brojne pratitelje zahvaljujući vlastitom putovanju k zdravijem životu. Zaljubljenica u fitness je osobna trenerica, pojavila se na naslovnici časopisa Women’s Health, a fanove inspirira objavama, kao i serijom fitness i nutricionističkih savjeta koji su svakodnevne smjernice za zdravu prehranu i vježbe koje donose rezultate.

Kelsey Wells

 

Objavu dijeli KELSEY WELLS (@kelseywells)

Broj pratitelja: 1,4 milijuna

Kelsey je postala popularna na Instagramu zahvaljujući već navedenoj Kayli Itsines. Bila je članica njezinog Bikini Body vodiča. Ubrzo je počela objavljivati napredak prilikom vraćanja u formu nakon porođaja čime je stekla nove pratitelje koji su je tražili savjete. Lansirala je svoj program treninga baziran na vježbama utezima, a koji je dostupan preko aplikacije Kayle Itsines.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara