Ovog muškarca zbog savršeno isklesanog tijela nazivaju živućim Clarkom Kentom

Ovog muškarca zbog savršeno isklesanog tijela nazivaju živućim Clarkom Kentom
Foto: Instagram

AUSTRALSKI novinar Denham Hitchcock je u nevjerojatnoj formi. Zbog posla kojim se bavi i mišića koji krase njegovo tijelo s pravom ga nazivaju živućim Clarkom Kentom. 

Hitchcock je zvijezda naslovnice novog izdanja australskog izdanja časopisa Men’s Health za koji je otkrio tajnu svog izgleda.

“Nikad nisam imao osobnog trenera ili nekoga tko će me voditi i govoriti mi što treba raditi. Volim biti na otvorenom. Volim vježbati. Vježbam jer volim kako se zbog toga osjećam”, izjavio je ovaj novinar.

Kada je kod kuće u Sydneyju, njegove vježbe su kombinacija dizanja teških utega, trčanja po pješčanoj plaži i surfanja. No, često nije kod kuće. Zbog posla putuje po šest mjeseci, a često nema pristup teretani.

Iako bi mnogi pomislili kako bi to mogao biti savršen izgovor zbog čega ne vježbati i odmoriti neko vrijeme, za Hitchcocka to nije slučaj.

“Ako imate samo par metara kvadratnih prostora, možete napraviti 12 sklekova s burpeejima u minuti kroz deset minuta i garantiram da će to biti najteža vježba koju ste ikad izveli”, kaže.

Jednako funkcionira kada je u pitanju i hrana. Konzumira meso i jaja zbog mišića, a slatko ga uopće ne zanima jer će ga tijelo pohraniti kao mast.

“Čak i dok sam bio dijete, rođendanska torta je bila janjetina sa svjećicama”, dodao je stvarni Supermen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara