Ovu vježbu je u tri dana pogledalo pola milijuna ljudi: Isklešite tijelo u 15 minuta

Ovu vježbu je u tri dana pogledalo pola milijuna ljudi: Isklešite tijelo u 15 minuta
Foto: Instagram

MADDIE Lymburner je fitness zvijezda društvenih mreža. Samo na svom YouTube kanalu ima više od 4 milijuna pretplatnika, a na Instagramu je prati njih gotovo milijun.

Inače, riječ je o fitness trenerici iz Južnoafričke Republike koja je postala poznata po svojim treninzima koje odrađuje isključivo kod kuće. Dok su mnogi zbog pandemije koronavirusa bili primorani prebaciti se na takvo vježbanje, ona već dvije godine vježba isključivo kod kuće.

Kako kaže, tako štedi vrijeme i novac, a kombinira različite vrste treninga. Od onih za stražnjicu, ruke ili trbuh, pa sve do baleta, joge ili pilatesa. Koji god trening odlučite isprobati, jedno je sigurno - dobro ćete se oznojiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MADDIE | Home Workouts (@madfit.ig)

No jedna od njezinih posljednjih objava izazvala je posebno zanimanje. Naime, 15-minutni plesni trening kojim se aktiviraju svi mišići u tijelu u samo tri dana je pogledalo više od pola milijuna ljudi. 

Iako se čini da Maddie ovaj trening odrađuje s lakoćom, mnogi su komentirali kako im je ovo najteži fitness izazov do sada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara