Pjevačica u crnom bikiniju pokazala svoj celulit i poručila: "Znam da ga imam"

Pjevačica u crnom bikiniju pokazala svoj celulit i poručila: "Znam da ga imam"
Foto: Instagram

I dok većina žena vješto skriva svoj celulit, prekrivajući ga odjećom ili raznim filterima ako je riječ o fotografiji, Jessie J svoj je hrabro i bez ustručavanja objavila na Instagramu.

"Za one koji mi govore da imam celulit. Da, znam da ga imam", napisala je ispod fotografije na kojoj u crnom bikiniju stoji okrenuta leđima dok joj vjetar vješto mrsi kosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli J E S S I E . J (@jessiej)

Da im se sviđa objavljena fotografija, svojim je lajkom potvrdilo preko 230 tisuća pratitelja od njih sedam milijuna koliko ih Jessie ima na svom Instagram profilu. 

"Izgledaš odlično! I nemaš celulit. Ljudi su zli, pusti ih neka govore što žele. Predivna si", pisalo je u jednom komentaru ispod fotografije.

"Eh, sve bih dala kad bih imala takav celulit. Ovo je sve, samo ne celulit", stajalo je u drugom komentaru.

Ovo nije prvi put da Jessie objavljuje fotografije kojima želi istaknuti da se nitko ne bi smio sramiti svog tijela. Prije tri je godine, u sportskom grudnjaku i visokim gaćicama, objavila jednu sličnu takvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli J E S S I E . J (@jessiej)

"Radim na svom tijelu redovito. No umjesto da oplakujem svoj celulit, ja ga prihvaćam i s ponosom pokazujem svoje tijelo. Slavite svoje tijelo i pokažite malo poštovanja prema njemu", poručila je tada poznata pjevačica. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara