S mužem se kladila koliko može bez šećera i ugljikohidrata pa skinula 38 kila

S mužem se kladila koliko može bez šećera i ugljikohidrata pa skinula 38 kila
Foto: Instagram

KELI Ricci iz Kalifornije uspjela je u godinu dana smršavjeti čak 38 kilograma nakon što ju je suprug izazvao da izbaci šećer i ugljikohidrate iz prehrane. On je izdržao samo dva tjedna, a Keli se dijete pridržavala cijelu godinu i potpuno transformirala svoje tijelo.

Ova majka dvoje djece za Today je otkrila da je ključan bio trenutak u lipnju 2017. godine. Imala je 94 kilograma, a sedam mjeseci prije toga je rodila drugo dijete. Suprug je predložio okladu kojom će vidjeti tko će duže uspjeti bez ugljikohidrata i šećera i ona ju je objeručke prihvatila.

“Podrška supruga mi je puno značila, posebno na početku kad smo mijenjali prehrambene navike. On je odustao nakon dva tjedna, a ja sam nastavila provoditi ketogenu dijetu”, ispričala je Keli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Keli Ricci (@keliricci)

Pomoću aplikacije je počela pratiti što sve jede u danu, a kilogrami su se topili. Do svibnja 2015. je spala na 56 kilograma. Danas tu težinu uspješno održava.

“Bila sam uvjerena da ću dio izgubljenih kilograma vratiti, ali s vremenom sam shvatila da sam snažnija nego što sam mislila”, dodaje.

Dijeti pripisuje višak energije zbog kojeg se smatra boljom majkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Keli Ricci (@keliricci)

“Sada se mogu duže igrati sa šestogodišnjom kćeri Olivijom i dvogodišnjim sinom Harrisonom. Nisam više toliko nesigurna u vlastito tijelo i živim jer nisam tjeskobna zbog vlastitog izgleda. Puno puta u životu sam pokušavala smršavjeti, ali uspjela sam tek sada. Ne znam zašto, vjerojatno sam ovoga puta bila spremna”, smatra.

Tvrdi da se na keto dijeti osjeća sito i rijetko poseže za grickalicama.

“Ponosna sam na svoj uspjeh. Ako razmišljate o keto dijeti, upamtite da je to potpuna promjena životnog stila i nije brzo rješenje”, poručila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara