Shakira fotkom s plaže otkrila koji joj je sport omiljen

Shakira fotkom s plaže otkrila koji joj je sport omiljen
Foto: Instagram

PLANETARNO popularna pjevačica Shakira prava je zaljubljenica u veslanje, točnije u Stand Up Paddling. Koliko voli ovaj moderan oblik veslanja na dasci, dokazala je objavivši fotografiju s pješčane plaže na kojoj spremno drži dasku i veslo i nestrpljivo iščekuje ulazak u more. 

"Danas je dan rezerviran za veslanje na dasci. Bog je stvorio more kako bi nadoknadio svu ljudsku patnju", napisala je lijepa supruga nogometaša Gerarda Piquéa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Ono što je veslanje na dasci učinilo tako popularnim je činjenica da se uči brzo, jednostavno i ne zahtijeva nikakvo prijašnje iskustvo. Čak ne trebate biti ni previše fit da biste ga probali i naučili, što nije slučaj i sa Shakirom koja trenira pet puta tjedno.

Njena trenerica Anna Kaiser jednom je prilikom medijima otkrila tajnu Shakirinog fit izgleda.

"Shakira kombinira kardiovježbe s vježbama snage. No najviše se oslanja na najjednostavniju aplikaciju za praćenje srca. Kad god radimo, jednim sam okom na njenim otkucajima pa kad želim pojačati tempo i navesti je da izvuče svoj maksimum, samo pogledam brojke. Ako još nisu dovoljno visoke, ne stajemo dok ne dosegne maksimalni potencijal tog i svih ostalih mišića", rekla je njena žestoka trenerica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara