Slavna manekenka pozirala u bikiniju pa je napali: Imaš li rak?

Slavna manekenka pozirala u bikiniju pa je napali: Imaš li rak?
Foto: Instagram

IAKO nije skrivala svoje tijelo nakon dva porođaja, to ne znači da Chrissy Teigen ne razmišlja o svojoj težini i kako se promijenila otkad je postala majka. Štoviše, većina žena razmišlja o tome, ali isto tako većina njih nisu bivši modeli za kupaće kostime.

Zbog svega toga Teigen se morala suočiti s gotovo neprestanim špekulacijama i posramljivanjem na račun njezine kilaže otkad je postala mama.

Još 2018. bivša manekenka je bila posramljivanja na Internetu zbog "tijela mame", kao i zbog činjenice da je dobila desetak kilograma nakon rođenja drugog djeteta, Milesa. Sada, dvije godine kasnije, internetski trolovi joj predbacuju da je "previše mršava".

Zbog svega toga i činjenice da nikada neće moći "udovoljiti" svim ljudima, Chrissy priznaje da joj je dosadilo slušati i trpjeti komentare na račun svog izgleda.

Nedavno, nakon što je Teigen na Instagramu objavila selfie u bikiniju, jedan pratitelj je zaključio kako je "ili izgubila 25 kilograma preko noći ili ima rak". Kako je ova slavna mama poznata po svojim oštrim reakcijama, spremno mu je odgovorila: "Što bi više volio?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

"Nikada nisam odustala ni od jednog zalogaja jer jednostavno previše volim hranu", priznala je jednom prilikom na Twitteru te dodala kako bi "radije imala deset kilograma viška nego ponovila gubitak kilograma koji sam doživjela nakon prve trudnoće, kada sam se borila s postporođajnom depresijom". Kako kaže, u tom je periodu bila najmršavija, ali i najnesretnija.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara