Snimka otkrila kako je izgledao brutalan trening J.Lo prije Super Bowla

Snimka otkrila kako je izgledao brutalan trening J.Lo prije Super Bowla
Foto: EPA-EFE

JEDAN od najslavnijih fitness parova, Jennifer Lopez i Alex Rodriguez ne prestaju oduševljavati, ali ni motivirati svoje obožavatelje. Nije rijetkost da dijele snimke svojih treninga zahvaljujući kojima biste se mogli oznojiti samo dok ih gledate.

Iako je napunila 50 godina, mnogima se čini da slavna pjevačica ne stari te da je svakim danom u sve boljoj formi. No za takvu kondiciju i liniju je potrebno puno truda, discipline i odricanja. Štoviše, postoji čak osam tajni njezinog izgleda, ali je dobra vijest da ih je sve moguće kopirati. 

Super Bowl, na kojem je J.Lo nedavno nastupila u društvu Shakire, potaknuo je dodatan interes za njezino mišićavo, isklesano tijelo. Obje pjevačice su već objavile snimke na kojima pokazuju kako se pripremaju za taj nastup karijere pa su fanovi vrlo brzo počeli (opet) komentirati njihove tonirane trbušne mišiće.

No čini se da još uvijek nismo vidjeli sve. Naime, Alex je upravo podijelio video koji prati posljednje pripreme J.Lo za povijesni nastup na Super Bowlu i njezini mišići su, vjerujte nam, vrhunac tog videa. Čak i ako ste sumnjali u njezinu predanost treninzima, sada je jasno da nikada ne uzima pauzu od njih.

Vježbama se fokusirala na bicepse, leđa i stražnjicu, a u pauzama je vježbala koreografiju.

"Osjećala sam se kao da letim. Svaki put kad sam to radila na probi, bilo je jako teško. Bilo je teško. Moj adrenalin morao je biti na 150 jer, iskreno, osjećala sam se lagano kao pero. Nisam čak ni teško disala. Bilo je ludo, dušo", oduševljeno je pjevačica prepričavala dojmove nakon nastupa svom zaručniku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara