Skinula više od 90 kilograma - boksom!

Skinula više od 90 kilograma - boksom!

Foto: Pinterest

KADA je Desiree Richards prvi put ušla u boksačku dvoranu sa svoje 183 kile, malo je reći nego da su se svi okrenuli za njom. No nije se dala zastrašiti i godinu i pol nakon iz nje izlazi s ponosom - s čak 92 kile lakša i posve novom "ja".

Nakon dugih borbi s kilogramima kada je znala skinuti i do 20 kila, ali ih opet i vratiti nakon jednog rizičnog srčanog zastoja odlučila je da mora u potpunosti promijeniti cijeli svoj životni stil. Zbog svog vlastitog života.

Predložili su joj zdravu prehranu i boks.

Kada je prvi put ušla u jednu teksašku boksačku dvoranu promatrala je što drugi rade i shvatila da bi to mogla početi polako trenirati. Treninzi su joj ispočetka bili dosta statični, no već je uskoro mogla odraditi sve što je trebalo da se njeno tijelo konačno pokrene.Počela je sa četiri treninga tjedno, prve treninge jedva je stajala na nogama, ali već nakon nekoliko mjeseci prebacila se na šest treninga tjedno plus dodatna dva treninga za snagu.
Kako ih je izdržavala? Jednostavno je svaki sljedeći trening željela biti još bolja! To ju se stalno motiviralo da nastavi. Sada već trenira s rukavicama i u borbama, s različitim protivnicima tako da joj je svaki trening i novi izazov.

Uz trening se naravno pridržavala prehrambenih uputa: za doručak je obično jela šnitu kruha s cjelovitim žitaricama i nekim zdravim namazom. Za užinu si je radila smoothieje ili cijela voćka, za ručak malo ugljikohidrata s puno sezonskog povrća, za međuobrok zdrave grickalice ili proteinske pločice, a za večeru uglavnom tofu s dosta pečenog povrća.

U međuvremenu je pila uglavnom samo vodu, a kada je osjetila glad jednostavno je pojela krastavac.

U prosjeku je to oko 1.300 - 1.400 kalorija dnevno.Nakon što je svoje iskustvo podijelila sa svijetom mnogi su je naravno poželjeli pitati kako je sve to izdržala. Zato za sve nas ima samo jednu poruku: Prvih nekoliko tjedana je zaista teško jer morate mijenjati sve svoje navike, ali kada vidite prve rezultate i kada shvatite da vježba i pravilna prehrana morajući zajedno ići jedno s drugim pod rukom da bi dvostruko bolje napredovali, onda vas više ništa neće spriječiti da ne nastavite.

Kada shvatite da je moguće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara