U teretani pronašli spas od droge pa se tamo odlučili i vjenčati

U teretani pronašli spas od droge pa se tamo odlučili i vjenčati
Foto: Facebook

SMATRA se da parovi koji treniraju zajedno ostaju zajedno, što su dokazali i 33-godišnji Daniel Butler i 36-godišnja Andi Nevue. Njihova priča i ne bi bila toliko nevjerojatna da se ne radi o paru koji se zahvaljujući teretani i vježbanju riješio ovisnosti o kristalnom metu. 

"Za nas je teretana bila naš drugi dom, mjesto daleko od kuće koje nam je pomoglo da ostanemo trijezni. Vježbanjem smo se rješavali nakupljenog stresa i sreću smo, umjesto u drogi, pronalazili u fizičkoj aktivnosti. Još uvijek treniramo šest puta tjedno", rekla je Andi. 

"Svakodnevno smo se drogirali. Cijeli dan, svaki dan. Dnevno smo trošili oko 200 dolara na drogu. Radio sam danonoćno kako bih imao novaca za drogu. Nisam uopće imao vremena ni za obitelj, ni za vezu. Droga je preuzela naše živote", ispričao je Daniel.

Da je vrijeme da u svom životu nešto promijeni, shvatio je nakon što je završio u zatvoru i proveo tamo šest mjeseci zbog posjedovanja droge. 

Nakon izlaska par je čvrsto odlučio doći k sebi, u čemu su im odlasci u teretanu i pomogli. 

"Teretana je bila mjesto na kojem smo provodili naše zajedničko vrijeme i održavali naš odnos na životu. Ubrzo smo se odlučili na zajednički život i ja sam bila ta koja ga je zaprosila na Božić pred cijelom obitelji", pohvalila se Andi.

"Kupila sam šalicu u koju sam sakrila prsten. Kada ju je otvorio, naš ga je sin Liam pitao: Hoćeš li oženiti moju mamu? Odmah je rekao: da! Kasnije mi je priznao da je tražio način da on mene zaprosi, no ja sam ga preduhitrila jer mi je bilo dosta čekanja", izjavila je Andi. 

"Vježbanje je za nas jako važno. Nikad nećemo prestati ići u teretanu, ona je naš život", poručio je Daniel. 

A koliko im je uistinu važna, pokazuje i to da se par u teretani odlučio i vjenčati.

Vjenčao ih je njihov trener i voditelj teretane, 41-godišnji Keith Smith, koji je zbog toga završio i poseban tečaj.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara