Briocherie 2.0: Najkremastiji sladoled u Zagrebu ikad
NA ADRESI Bakačeva 5, pedeset metara iznad Trga bana Jelačića u Zagrebu u smjeru Katedrale, otvoren je Briocherie 2.0. Njihovi brioši punjeni sladoledom bili su hit na Fuliranju, red se čekao i po sat vremena, a proizvod je u međuvremenu još dramatično unaprijeđen i danas će prvi put biti i službeno predstavljen Zagrebu, od 17 do 23 sata. Temperature danas ne bi trebale prelaziti 30 stupnjeva, pa možda bude i izdrživo. Kao glavne apgrejde Briocherie navodi:
- Superkremasti soft-serve sladoled
- Pjenastiji i mekaniji brioche
- Više punjenja, manje peciva
- Sami birate premium toppinge i preljeve, bezbroj kombinacija
- Niža cijena: 30 kn
- Ili sam sladoled bez briochea: 15kn
Neki su još prošli tjedan u soft openingu probali sladoled: "Danas sam malome uzeo ovaj od čokolade i s Nutellom i s jastučićima kao dodatkom. Moram priznati da smo oduševljeni. Tekstura sladoleda je fantastična, gusta, osjeti se prava čokolada, nije uopće preslatka nego baš kakva treba biti. Količina je bila iznad mojih očekivanja, čašica je bila do vrha i preko vrha puna, sladoled baš onako krepak, nije vodenast, nije prevara, a u dnu sladoleda i šalice je Nutella, prava, a na vrhu su barem 20 jastučića onih tipa Lino. Cijena od svega toga što sam naveo je 15 kuna. Realno, ima barem 2x više nego negdje gdje uzmeš kugličicu za 10-12 kuna, a sladoled je neusporediv s ijednim do sada", piše Davor Ilić na stranici Briocheriea.
Kad probate, javite dojmove!
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati