Ekipa je oduševljena ovim receptom: "Izuzetno sočan i ukusan kolač!"

AKO NIKAD niste probali, predlažemo da to učinite što prije jer ovaj naš recept za cheesecake brownie dobiva samo pohvale. Plus je što je još bolji drugi dan (ako ga dočeka).
>> Recept: Najbolji ikad cheesecake brownies
Radite dvije smjese - smeđu za brownie sloj i bijelu za sloj od sira. Prvo pripremite smjesu za brownieje, što je vrlo jednostavno jer samo u posudu stavite sve sastojke i miješajte dok se ne sjedine. Onda je na redu krema od sira - izmiksate maslac i krem-sir pa dodajte ostale sastojke i sve sjedinite.
Namastite i pobrašnite lim za pečenje (otprilike dimenzija 25x30 cm) te izlijete pola smjese za brownieje, preko toga prelijete kremu od sira pa ostatak smjese za brownieje. Zatim uzmete nož i sve to malo pomiješate radeći krugove u smjesi, tek toliko da se dvije smjese malo sjedine i da nastane mramorni efekt.
Pecite oko 30 minuta na 200 stupnjeva. Kolač je pečen kada se rub kolača počne pomalo odvajati od lima i dobije zlatno-smeđu boju. Gotov kolač ohladite na sobnoj temperaturi, stavite u hladnjak na sat-dva ili preko noći. Lijepo se reže i super izgleda. Može trajati tri do četiri dana ako ga držite u zatvorenoj posudi u hladnjaku.

bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati