Hladne večeri i topla bučnica: Naribane buče ima svuda, treba vam samo dobar recept

AKO I VI volite toplu bučnicu, ma i hladnu, na pravom ste mjestu. Tržnice su krcate bučama, što cijelim, što ribanim, pa nema razloga da ne ispečete jednu finu bučnicu. Cijena vrećice s naribanom bučom od jednog kilograma košta oko 3 eura, a uvijek je možete očistiti i naribati kod kuće, naročito ako imate svoje iz vrta.
U nastavku vam donosimo par naših najdražih recepata za bučnicu - naći ćete tu onu s domaćim korama, kao i recept za bučnicu s kupovnim korama, pa birajte koji vam je draži, jednostavniji, lakši.
Bučnica s domaćim tijestom
Bučnica s gotovim korama
Bučnica iz Jugoslavije
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati