Pedagog hrvatske škole zabranio predavanje o Bowieju, učiteljica rekla "Ma nemoj!" i rasturila!

24K
Evo kako djeca reagiraju kad im posvetiš istinski trud, strast i ljubav prema nečemu!

Vezano

Popularno

Najnovije

10 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
pricamtiprice   •  13 siječnja 2016
Pa je eto iz tog razloga velik čovjek, vrijedan našeg poštovanje i pažnje, barem nažalost nakratko ovih nekloiko dana dok je još aktualan. Ako ništa drugo barem mu dajmo peticu iz zalaganja. I on je eto uložio sebe i svoje vrijeme i to nešto.
pricamtiprice   •  13 siječnja 2016
Pokušati učiti odrasle ne samo djecu toleranciji i poštovanju različitoga, u bilo kojem smislu, bez obzira na ukus i mišljenja. Bilo bi tada vjerujem manje ratova, manje socijalnog nesrazmjera itd. Bowie nije bio najbolji ili največi čovjek koji je ikada živio, no onoliko koliko je znao i mogao, pokšao nas je naučiti svojim djelom toleranciji i poštivanju različitoga. Od svog prvog albuma do evo zadnjega.
Panjic   •  13 siječnja 2016
I ako me odlučite napasti zbog mojeg mišljenja...samo izvolite, nažalost, nikad nisam mario previše za Bowiem...
Panjic   •  13 siječnja 2016
Meni se glazba Davida Bowie-a nikad nije sviđala, njegov lik još manje. Čovjek je bio poznati umjetnik i svaka mu čast na tome, ali nazvati pedagoga "konzervom", nazvati drugačiju glazbu "smeće" je malo bezobrazno. I ti ljudi (pa kakva god da im glazba bila) su uložili sebe i svoje vrijeme u to. Inače apsolutno, zašto ne bi u školi upoznali učenike i sa drugim umjetnicima, i onima koji su napravili više od Bowiea (naravno kada umru).
sisyphus   •  13 siječnja 2016
Hm...nije učiteljica rasturila nego gost-predavač kojega je ona pozvala, no dobro... u svakom slučaju hvale vrijedna inicijativa ove učiteljice koja je, čak i nakon zabrane, odlučila da će ipak, makar nakratko, skrenuti pozornost današnje omladine na umjetnika kakvih oni danas u ovoj glazbenoj kaljuži više nemaju prilike slušati.