TOP 10 velikih pitanja na koja znanost još ne može odgovoriti

17K
https://www.youtube.com/watch?v=QauBgymqC0w
Ovo je ljepota znanosti, neprekidno traganje za novim odgovorima. Složiš hipotezu, ispadne krivo, pokušaš ponovno - ljudska žeđ za znanjem i razumijevanjem jedna je od glavnih odrednica nas kao ljudskih bića.

Neuspjeh i biti u krivu jedni su od najvažnijih motivatora napretka, a ova neodgovorena pitanja možda će nas mučiti još tisućama godina. A možda sve shvatimo već za 5. Tko će ga znati.

Vezano

Popularno

Najnovije

2 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Perica2016   •  5 svibnja 2016
Gospa se unovcava, i samo mile lale... Bog trazi neko igranje po pravilima, pa ga se ne zeli bas spominjati previse.. Pricam nedavno s jednim tipom, ateistom.. Kaze on "kako je katolicizam drukciji od politeistickih religija??? onda su imali bogove ovog i onog, danas imaju svece za svaki dan, djelatnost, itd.. " da, a i Gospu, jer eto, Bog koji je (po Bibliji i crkvenom nauku!) poslao svog jedinog sina da umre za ljudski rod, ne slusa nase molitve, osim ako se prvo ne molimo svecu ili Gospi, koji to valjda onda proslijede Isusu koji onda Bogu konacno prenese... Mislim, ono.. daj mi cekic da se lobotimiziram..
karbon   •  2 svibnja 2016
Top pitanje 11 - zašto se ukazuje samo Gospa, a Bog nikome?!