IMG-20160605-WA004.jpg

7K
Tesla S diesel: ekološke i bešumne Tesle S na EV rally Nikola Tesla Hrvatska puni bučni i smrdljivi diesel agregat. Satima. Tko je tu lud?

Vezano

Popularno

Najnovije

18 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Bosiljka70   •  7 lipnja 2016
Pa koji Qrac se onda mješaš s nama,Balkancima i Balkankama???Uostalom,gdje si ti bio 1989.god?Brojao si ptice,a? Za DEM.To te sigurno UDBA poslala u Njemačku.Mučki provokatoru...Uostalom,neki tvrde da se radilo o 680,99 ptica.Jedna je bila bez pol noge.
Schtanga   •  6 lipnja 2016
Nebu_mene, ja kao kupac u Njemačkoj mogu kupovati isključivo ekološku struju. Posljednja istraživanja kažu da je od 1989. u Njemačkoj poginula 681 ptica od vjetroelektrana i da ih puno više pogiba od dalekovoda i udara u zgrade. Koliko onečišćenja u Zagrebu ima od NE Krško?
nebu_mene_nigdo_pa_ni_index   •  6 lipnja 2016
@Schtanga, samo nitko ne govori da Njemačka ima kompletnu rezervu za "ekološku" struju u termo i nuklearnim elektranama koja se uključuje kad nema dovoljno vjetra. A da ne govorimo o zadnjim istraživanjima koja govore da su vjetroelektrane daleko najveće ubojice ptica. A što se tiče SAD, znamo kako oni dobijaju plin iz škriljevca.
Schtanga   •  6 lipnja 2016
Nebu_neme, samo u Hrvatskoj. U Njemačkoj se to radi preko distributera ekološke el. struje.
nebu_mene_nigdo_pa_ni_index   •  6 lipnja 2016
Oni koji vjeruju da je električni auto rješenje. Sva ta struja koja pokreće elektro automobile mora se negdje proizvesti, u nekom tipu elektrane. Zagađenje se ne smanjuje nego samo premješta.