Kad uklonite sve muškarce sa slika političara

8K
Elle Magazine je ove godine promovirao svoje Feminističko izdanje i to kampanjom kojom se želi postići da u politici bude manje muškaraca.

Kampanja tvrdi da žene koje su na jakim pozicijama u politici svi opisuju kao tvrde i ozbiljne, zabrinute samo za svoj uspjeh, dok se navodno ne vole s drugim ženama na sličnim pozicijama. Časopis tvrdi da to nisu istine, već da one nisu tvrde i ozbiljne i da nisu zabrinute samo za svoj uspjeh i da se vole s drugim ženama na sličnim pozicijama.

Ovim fotografijama časopis želi istaknuti kako žena nema dovoljno, dok je muškaraca previše, te da bi žena trebalo biti više, a muškaraca manje.

Tako na slikama koje opisuju problem manjka žena na odgovornim pozicijama vidimo Angelu Merkel, Hilary Clinton i kraljicu Elizabetu 2.

Vezano

Popularno

Najnovije

12 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
ZGrobnika   •  27 srpnja 2016
Jednostavno glupost, statistički žena ima više, imaju pravo glasa, neka lijepo izađu na izbore i izaberu samo žene a ne debele stare prdonje. Mi se protiv tog ne možemo borit jer nas ima manje.
krasna.adresa   •  27 srpnja 2016
Ma znaš šta; neka i pingvini i prugasti lemuri budu na svim tim pozicijama, samo neka odrade dobar posao! Sere mi se više od tih političkih korektnosti, šovinizma, feminizma i (pr)ocjenjivanja ljudi po biološkim osobinama, vjerskim i društvenim opredjeljenjima. Ako dobro radiš, može. Ako ne, biži ća. I to je jedina kvota koju treba popunit. Osobno imam više šefica nego šefova, neke su super, neke su božeisusekriste...! I to nema nikakve veze s onim što im je među nogama, već s onim što im je u glavi, da ne kažem i u srcu. Aj zdravo!
Gorki_M   •  27 srpnja 2016
to što su slabije tjelesne građe ne znači da nisu jednako sposobne za intelektualne radove.. školstvo, zdravstvo, znanost, umjetnost, politika...btw ne kužim što je sa vrtićima ?? zar su tamo muškarci više zastupljeni ??
ZokiZok   •  27 srpnja 2016
Bravo za komentar ... i na tim slikama bi se vidjela ravnopravnost spolova
Milan.Kozjak   •  27 srpnja 2016
Napravite to sa slikama iz rudnika, vojske, vrtića, bauštela, čistoće, grobara, vatrogasaca, mornara.......