Vježbanjem su svoje tijelo drastično promijenili, a trebalo im je puno manje vremena nego što mislite!

10K
U relativno kratkom (u nekim slučajevima i vrlo kratkom) vremenu su vježbanjem uspjeli promijeniti svoje tijelo. Nekima je trebalo malo više vremena, nekima puno manje, ali morate priznati da su svi rezultati fenomenalni.

Vezano

Popularno

Najnovije

6 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
balky1   •  18 svibnja 2017
Schtanga, misliš na esencijalne aminokiseline, pretpostavljam. :-D
Schtanga   •  17 svibnja 2017
Postoji jedna velika razlika između obične hrane i proteinskih dodataka: proteinski dodaci se probavljaju puno brže. Da li su potrebni za dobivanje mase? Kao što je dalibo napisao, nisu ako se tijekom dana konzumira dovoljno proteina u normalnoj hrani. Još jedna razlika je u tome što shekeovi obično sadrže svih 9 esencijalnih proteina.
Sekki   •  17 svibnja 2017
Ja sam davno naucio da je lose pretpostaviti nesto bez da imas dovoljno informacija tako da pisem vecinom neutralno :)
dalibo   •  17 svibnja 2017
Malo si pobrkao proteinske shakeove i steroide. Ili si ironično steroide nazvao shakeovima. Kako god da otklonimo zabunu za ljude koji ne znaju. Proteinski shake ne radi apsolutno ništa što ne bi i komad piletine. Ali većina ovih likova vjerovano su uradili neki mali ili veći ciklus steroida ili kojekakvih preparata kojih ima more za raznorazne namjere. Glavni među njima su steroidi, i ljudi ih naivno brkaju sa PROTEINIMA u prahu koji nisu ništa više nego zgodan način za unos dodatnih proteina ako već nemate pojma ili nemate vremena za pravilu body building ishranu.
Sekki   •  17 svibnja 2017
Je li ovo reklama za proteinske shakeove? :) Ima jedan kod mene na poslu koji se isto tako nabildao u relatino kratkom vremenu. Lijepo kupis sakeove i u teretanu. Pokusao bez shakeova ali nije bas dobijao misicnu masu.