Zgodna mlada Njemica odlučila prodati svoju nevinost za novi automobil, stan i troškove studiranja

7K
Osamnaestogodišnja Kim iz Njemačke je preko agencije Cinderella Escorts ponudila svoju nevinost na prodaju. Sve je 100% sigurno - doktori su potvrdili da je potpuno zdrava, a zainteresirani kupci također moraju priložiti dokaze o svom zdravstvenom stanju. Početna cijena je 100 000 € od čega 20% ide ageniji.

Djevojka je rekla da bi htjela novi stan i auto te da joj kupac plati troškove studiranja. Pošto je pola Njemica, pola Austrijanka, napisala je da bi htjela studirati negdje u Njemačkoj ili u Beču. Kaže da ju je inspirirala Aleexandra Kefren, Rumunjka koja je svoju nevinost na kraju prodala za više od 2 000 000 € i o kojoj smo već pisali: http://www.index.hr/lajk/poster/185601/osamnaestogodisnja-rumunjka-prodala-je-nevinost-za-vise-od-2-milijuna-dolara

Koji je vaš komentar na sve ovo? :D

Vezano

Popularno

Najnovije

9 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Jonagold   •  26 svibnja 2017
Eeee šta su ti Švabice, prvo Bitte zahlen pa tek onda gur-gur. Eto zašto je Njemačka ekonomska sila i dandanas :)
NerinettRolt   •  26 svibnja 2017
Mlada jest. Zgodna nije. A za 100 000 eura se u Hrvatskoj dobije bar 100 djevica na cijelu noć - radi što god želiš. Plus, zgodnije su, mnogo. I ne izgledaju kao smrt na godišnjem odmoru. Ako je baš nekome do toga da ima ekstra loš seks samo zato da bi mogao reći da je bio prvi, ima mnogo jeftinijih, ljepših i manje eksponiranih načina da to napravi. S druge strane, možda bolje 2000 puta platiti po 50 Eura pa ševiti svaki dan narednih 6 godina, nego jedanput za ovaj komadić kosti i kože. No, svako ima svoj ukus i svoje veselje. Da imam 100 000 eura, kupio bih Teslu i ševio badava, svugdje i uvijek. A za ostatak love bih otišao u Njemačku i nahranio ovu malu da ne umre od gladi.
t.p.tabak   •  26 svibnja 2017
meni je super! apsolutno nitko neće biti povrijeđen ovim činom, a curi je svakako bolje izdržati jednu noć nego raditi neki šugav posao uz faks i još X godina nakon njega vraćati kredit kojeg je dignula da plati sve to. Isto tako, smatram da je časnije biti prostitutka nego niz "poštenih" zanimanja. Npr. javni bilježnik, referent prisilne naplate, gotovo bilo koji javni službenik itd.
Sekki   •  26 svibnja 2017
Ove stvari nisu nista novo. U Japanu su maiko stoljecima prodavale nevinost mada oni nisu civilizirani kao ostatak svjeta pa su to zabranili 1959. :)
GigaHertz   •  26 svibnja 2017
monetizacija himena, cekam da plenkovic predstavi tu revolucionarnu strategiju