Rijetke fotografije iz 30-ih godina prikazuju kako je izgledao život Hitlerove nacističke mladeži

9K
https://www.youtube.com/watch?v=oSQHD5nIYU4
Tridesete godine su bile uvod u jedno od najmračnijih dijelova ljudske povijesti. Ovako je izgledao život mladih Nijemaca iz Hitlerjugenda.

Vezano

Popularno

Najnovije

6 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
dolarUS   •  27 srpnja 2017
Ma istoriju pisu pobjednici. Da je Nazi Njemacka pobijedila u WWII ovo bi bilo prikazano kao pozitivna a npr organizovanje partizana kao negativna stvar. S ove tacke gledista ne mogu sa sigurnoscu nista tvrditi. Da li su jevreji, ameri i englezi zaista pozitivci ili su njemci jos tada uvidjeli gdje vodi jadan takav kapitalisticki sistem modernog porobljavanja ljudi. Jedino sto mogu reci je da smo danas, de facto, svi robovi fiktivnog novca i bankarskih sistema, da zdrave ekonomije tipa ex Yu mogu biti unistene od strane stranih sila (isti obrazac Sirija, Irak, Libija...). U svakom takvom globalistickom pokusaju nasilnog mijenjanja sistema stradaju nevini ljudi, istina, ali stradaju na svim stranama samo to bobjednici u ratu zataskaju (tokom WWII nisu ni saveznici bili nista bolji). Ameri su bacili nuklearnu bombu na Japan u predaji, unistise jadan Vietnam, lincovase Sadama zbog nepostojeceg oruzija za masovno unistenje i sl ali su pobijedili i nije im sudjeno zbog toga. Ne postoji isti
MythJakov   •  27 srpnja 2017
Zamjeniš kukasti križ sa zvijezdom i dobiješ isti kurac kod nas od 45 godine i u brojnim dijelovima svijeta. nema nimalo razlike.
veseli.biskup   •  27 srpnja 2017
Podsjeca na ovo: http://katolickiskauti.hr/
jurica222   •  27 srpnja 2017
Ovako je bilo i kod nas početkom devedesetih.
sjedi_smuk   •  26 srpnja 2017
Devedesete godine su bile uvod u jedno od...