ODVRATNO Pokazao je što je bilo u tipkovnici koju nije čistio 6 godina, nakon hladnog tuša i pečenja radi kao nova!

9K
Jedan je muškarac na internetu pokazao što se dogodilo s njegovom tipkovnicom nakon što je punih šest godina jeo i masturbirao ispred nje. Odlučio je skinuti tipke i pogledati što se krije ispod njih. Unutra ga je dočekala prava katastrofa - bilo je dovoljno dlaka za neku manju periku.

Bilo je vrijeme da ih se riješi. Nakon što ih je većim dijelom skinuo (pitaj Boga kako), uzeo je tipkovnicu, stavio je na travu u dvorištu te je dobro istuširao vodenim mlazom. Ostatak je očistio četkom, a tipke je bacio u vodu u koju je stavio malo sredstva za pranje suđa.

Izvadio je tiskanu pločicu (na kojoj je pronašao i zrno riže) te i nju u kupaoni isprao vodenim mlazom. Budući da je riječ o strujnim krugovima, pločica se morala potpuno osušiti. Uzeo ju je i stavio u pećnicu koju je ugrijao na 45°C stupnjeva. Pazio je da temperatura ne bude veća od 50°C kako se elektronički dijelovi ne bi oštetili.

Na kraju je sve ponovno spojio i sastavio, a tipkovnica je radila (i izgledala) kao nova!

Vezano

Popularno

Najnovije

9 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
xmag15   •  27 srpnja 2017
jest tocno fukara
Štrumf   •  27 srpnja 2017
Fukaro kupi novu šta se zajebaješ sa ovom i na drugim se isto može drkat bitna je volja
Confo   •  26 srpnja 2017
a kako su mu sve tipke tako izlizane... čak i one prt scr, scroll lock i pause/break... pa tko to koristi..? može biti da tko zna po koji put riba tu jadnu napaćenu tipkovnicu... vidio sam slične ali ovako izlizane ne... barem ne mora paziti di koja tipka ide.. ;)
arri_ZG   •  26 srpnja 2017
Stvarno je vezan za tu tipkovnicu.
bilanmandic2   •  26 srpnja 2017
Bam na Ebay.