Mlada žena počela objavljivati selfije s nepristojnim likovima koji joj svašta dobacuju pa postala hit na internetu

8K
Kod mladih žena ne postoji ništa iritantnije od raznih dobacivanja koja moraju slušati kad hodaju ulicom i prolaze kraj nepristojnih muškaraca. 20-godišnja studentica Noa Jansma iz Amsterdama ima puno takvih iskustava. To joj je dosadilo pa ih je počela slikati i objavljivati na svom Instagram profilu. Njen izraz lica dovoljno govori i tome koliko joj se sviđaju njihovi uleti.

Slike su postale pravi hit - svaka od njih dobije tisuće lajkova i puno komentara. Evo kako to izgleda. :)

Vezano

Popularno

Najnovije

7 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
EsKre   •  6 listopada 2017
Aaaaa jadna...koji bulšit..uvijek dobiješ ono što zaslužuješ :D
arri_ZG   •  5 listopada 2017
Možda je odjurila doma po svog psa, Don ;)
DonMass   •  5 listopada 2017
U jbt, koji uleti. No, ionako ne postoji ulet koji je normalan i zato su uleti totalna debilana. Ja sam pokušao – mimo vlastitog razuma – jednom i nakon toga nikada više. Kako sam tada bio vlasnik pasa i uglavnom se socijalizirao s drugim vlasnicima/vlasnicama tijekom šetnje, najbolje što mi je na pamet palo kao ulet zgodnoj curi s kojom sam prije toga izmjenjivao poglede u klubu bilo je: "Ej, jel' imaš psa?" Pobjegla je glavom bez obzira.
nirgach   •  5 listopada 2017
ali nije uspjela, solids, jer si ju pravovremeno razotkrio kao lažova! bravo!
solids   •  5 listopada 2017
Napuhana kokoš koja maltra ljude da se slikaju s njom a onda sere po netu o njima. Da je tako može shvatiti svatko tko koristi barem pola mozga; sigurno pa kada te netko maltretira bilo fizički ili psihički prvo ti padne na pamet izvaditi mobitel i opaliti selfi! A sve samo kako bi njezin ego bio nahranjen i pokušala nametnuti ljudima mišljenje o sebi kao o nezamislivoj ljepotici!