Dok se vi mučite radeći svoj posao, ove osobe zarađuju bogatstvo objavljivanjem slika na Instagramu

5K
U današnje vrijeme mnoge manekenke, zvijezde i supermodeli imaju svoje blogove i profile na društvenim mrežama na kojima ih prate milijuni ljudi. Na svojim objavama nerijetko skupe desetke tisuća lajkova, no samo rijetki znaju kao ovaj hobi pretvoriti u vrlo profitabilan posao. Slijedi deset primjera ljudi koji se bogate objavljivanjem slika na Instagramu.

Vezano

Popularno

Najnovije

6 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
NerinettRolt   •  17 studenoga 2017
Zaradit će. Problem kod visokih zarada koje prestanu biti visoke je to što se novac vrlo brzo topi. Npr., oko 80%, inače brutalno plaćenih, NFL igrača bankrotira unutar 2 godine nakon prestanka igranja američkog nogometa. Ne znam za druge statistike. Stil života, razvodi, droga, tulumi itd. utječu na to da se troškovi ne smanjuju, a prestanak dotoka novih prihoda samo ubrzava situaciju. Sumnjam da je u drugim branšama drugačije.
Buzz13   •  17 studenoga 2017
Zadnja cura djeluje najnormalnije. Ali cura prije nje se sjaji više od pseće kesice!
ajfon   •  17 studenoga 2017
ma NerinettRolt, do tad će zaraditi dovoljno novca za 2 života ako su imalo pametne i ne potroše sve na štikle
NerinettRolt   •  17 studenoga 2017
Ja se ne mučim radeći svoj posao. Ove će se curke za 10 godina morati sjetiti nekog silovanja od strane moćnika da bi mogle živjeti sličnim stilom života. Za 2 godine budu već neke nove curke popularnije i ljepše i mlađe, a onda će ove prestati mnogo zarađivati. Takav su si imperativ stvorile, da staro ne može biti lijepo, iako se ja s time ne slažem. A kad prestane lova kapati, onda će se pitati, što se dogodilo. Hrpa njih nije Claudia Schiffer ili Naomi Campbell, ali još nisu svjesne toga.
ajfon   •  17 studenoga 2017
život je puno jednostavniji kad si zgodna ženska