Svakog su ga dana zlostavljali u školi, a nakon ovog videa, dogodilo se nešto nevjerojatno

8K
https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=a49beT37Bc0
Keaton Jones sa suzama u očima opisao je svoje dane u školi. Ostala ga djeca ismijavaju zbog njegovog izgleda. Za vrijeme velikog odmora gađaju ga šunkom i po njemu prolijevaju mlijeko. Njegovoj majci i njemu dosta je svega i odlučili su snimiti ovaj video kako bi pokazali kakve to posljedice ima. Ovaj je dječak progovorio u ime svih kojima se to događa. Mnoge svjetski poznate zvijezde oglasile su se nakon ovoga. Justin Bieber, Eva Longoria, Snoop Dogg, Mark Ruffalo, Katty Perry i Chris Evans samo su neke od poznatih osoba koje su mu poručile da su tu za njega i da nije sam. Ovaj je video slomio srca mnogih. Vjerujemo da ni vi nećete ostati ravnodušni.

Vezano

Popularno

Najnovije

5 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
nebu_mene_nigdo_pa_ni_index   •  12 prosinca 2017
Što to nije neka prevara?
Buzz13   •  12 prosinca 2017
Svi žele biti Spiderman i od luzera postati superjunak. A sve zato što ih uče da nije u redu vratiti.
arri_ZG   •  12 prosinca 2017
Imao sam ja jednog u osnovnoj školi, rabijatnog, neotesanog, divljeg. Danas je na groblju > naletio je na budalu goru od sebe.
Jonagold   •  12 prosinca 2017
Kad sam bio mali, znao sam dobiti po šamar, čvoke, "kokos", rundu šuteva u gujicu, oduzimanje para/dinara/klikera/sličica od većih i starijih a onda jedno ljeto... PUBERTET! I kad sam dovoljno izrastao, uhvatim jednog od onih "većih i starijih" samog. Pa udri. Rukama i nogama. Naplatio sam mu za sve desetorostruko. Razbio mu nos i on proplakao.
streljana   •  12 prosinca 2017
Hoćemo