MINIJATURNI DOM Vjerovali ili ne, ova djevojka bez problema živi u stanu od 8 kvadrata

5K
https://www.youtube.com/watch?v=TYVJbupG3Xg
Australki Emmi je već dugo bio san živjeti u Japanu. Budući da su stanovi u Tokiju jako skupi, trebalo joj je vremena da pronađe idealno rješenje.

Stan od 8 kvadratnih metara možda ne zvuči idealno, no Emma se naviknula na svoj minijaturni dom koji je poprilično uzak, no prostor je pametno iskorišten. U ovom videu je pokazala sve dijelove svoga stana i zanimljive detalje koji će i vama možda dati par ideja za bolje korištenje prostora u manjim stanovima.

Vezano

Popularno

Najnovije

5 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
ZelimMiranZivot   •  17 prosinca 2018
Ma hajde, čudi me da nema i 70 kvadrata jer obično u kvadraturu stave i zidove koji uz debljinu od 80 cm lako natuku nekoliko kvadrata. :) Po mojoj percepciji ovaj stan u tlocrtu ima 8 kvadrata (nešto tipa 2x4m). Druga etaža je bonus.
imbrica   •  17 prosinca 2018
kvadrati su ono "po čemu hodaš", pa ako to činiš na dvije razine, kvadrata je duplo više! Probaj s ovom filozofijom kupiti kuću u Rovinju npr. koja u tlocru ima 15 kvadrata a prodaje se kao 60m2 jer ima prizemlje, dva kata i tavanski prostor! Objasni rovinžima da su zapravo u krivu i ponudi imlovu samo za tlocrt...
ZelimMiranZivot   •  17 prosinca 2018
Možda i ima 8 kvadrata, ali nisu napisali da je duplo viši od prosječnih stanova.
Pitomac   •  17 prosinca 2018
Pa zar treba 13minuta da se snimi 8 kvadrata?
Štrumf   •  17 prosinca 2018
Kad spava i sexa se glava u kuhiniji.stomak u hodniku a noge u haustoru