Ove su žene odlučile reći ne depiliranju, a njihove odluke mnogima su odvratne

6K
Društvo nam je nametnulo gomilu stvari i pravila o kojima bismo zapravo trebali odlučivati sami. Svaka žena treba odlučiti što će činiti sa svojim tijelom, baš kao i svaki muškarac. Ne moraju sve žene biti izdepilirane i ne moraju svi muškarci biti dlakavi. Moramo naučiti da je to stvar izbora, bez obzira na to što se nekima taj izbor ne sviđa.

Vezano

Popularno

Najnovije

11 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
karbon   •  7 siječnja 2019
Nije ni ženama lako s orangutanima i Jetijima?!
imbrica   •  7 siječnja 2019
kao i obično problem je shvaćen prekasno i sad više nema natrag... Da curke to nisu prihvatile čim se je"ponudilo" kao rješenje i rekle - odjebite s brijanjem i depilacijom! ... sve bilo ok, ovako... mislim da su se samo odrekle seksa i druženja sa muškim svijetom - kao što je kiseli mudro primijetio.... Kad spomenem ljudima kako se truju sa (npr.) fejsbukom i kako su se dragovoljno odrekli privatnosti, smiju se jer to je "špica"... no kad im konačno dođe iz dupeta u glavu - povratka više neće biti... ali to je takoo, oni koji problem uoče ranije od ostalih su budale....
cro.destruktivac   •  7 siječnja 2019
pred tisuce i tisuce godine sumnjam da se zbunje podrezivalo ma gdje bilo pa eto... evo nas 8 milijardi... tako je pocelo i cini se tako ce zavrsiti... hahahah :))))))))
KiseliKupus   •  7 siječnja 2019
Odlučile su one reči ne i muškarcima, a možda i sexu općenito.
dobraaaaaadobra   •  7 siječnja 2019
A kako je tamo dolje?